• Radovánky na ľade

          • Dnes sme sa po dlhom čase spoločne vybrali na jedno z množstva prírodných klzísk v našom chotári. Prekonali sme dlhú trasu, prírodné prekážky, desiatky pádov a zaznamenali aj dve zlomené hokejky. Napriek tomu - bolo výborne .

          • Vianočná besiedka v ZŠ

          •          Záver tohto kalendárneho roka sme strávili spoločným posedením na Vianočnej besiedke. Posedenie sme si spríjemnili pekným programom a spoločnými vianočnými zvykmi. Privítali sme medzi sebou aj pani starostku.  Každý z nás potom dostal pripravený vianočný balíček, ktorý každého potešil.

          • ADVENT

          • Vianoce sú obdobím, na ktoré netrpezlivo čakáme, lebo ich čaro a výnimočnosť nás napĺňajú pocitmi šťastia a pohody. Vianoce to nie sú len darčeky a krásne prestretý stôl, to je predovšetkým láska, porozumenie, pokoj a šťastie. Vianočný čas má svoje magické čaro a krásu. Počas neho sme akísi krajší, lepší, túžime po tom, aby nás mal niekto rád, aby nám porozumel a viac ako inokedy sa snažíme rozdávať chvíle zo svojho života, svoje priateľstvo, pocit spolupatričnosti, rozdávať svoju lásku.

            Atmosféru najkrajších sviatkov v roku umocňuje nielen vôňa vianočného pečiva, či kapor vo vani, ale aj pekná výzdoba. Žiaci v škole počas celého adventu v rámci vyučovacích hodín či ŠKD vyrábali krásne vianočné ozdoby, ktorými vyzdobili nielen stromček a svoje triedy a chodbu. Svojou tvorivosťou, fantáziou a šikovnosťou vytvorili na našej škole príjemnú vianočnú atmosféru, ktorú umocnili ešte malí koledníci svojimi vinšami a koledami. Krásne vianočné sviatky bohaté na lásku, porozumenie a milé prekvapenia zo srdca prajú žiaci ZŠ.